di 24 december 2019

Kerstviering

Prijs:
 Gratis

Op Kerstavond, 24 december, openen de deuren van de Grote Kerk in hartje Den Haag zich voor een bijzondere kerstnachtviering, georganiseerd door de Protestantse Kerk Den Haag.

Het thema van de dienst is 'van wanhoop naar hoop'. Kom ook naar de Grote Kerk en vier Kerst met stadsgenoten.

Fakenews, oude en nieuwe machthebbers, botsende meningen, onoplosbare knoop van problemen. Het houdt maar niet op. Kerstavond, het wordt stil op straat. Wij worden stil. We steken een kaars aan. De geboorte van een kind. Van wanhoop naar hoop.

Op 24 december is de kerk vanaf 21:00 uur open (ingang: Torenentree) en kun je een kaarsje aansteken. Vanaf 21:30 uur is er muziek. En om 22:00 uur begint de feestelijke viering, met oude en nieuwe kerstliederen van dichtbij en ver weg. Begeleid op orgel, viool, vleugel en saxofoon. Na afloop kun je napraten onder het genot van een kop warme chocolademelk of glühwein.

Voorgangers: ds Jacob Korf en ds Jannet van der Spek
Muzikale leiding: Erik Kruit
Met medewerking van o.a.: Divna, Dick Tissink, Hannibal, Taco Querens & Klaas Koffeman