za 18 april 2020

Gin & Rum Festival

15:00  - 22:00

Proef meer dan 100 verschillende gins en rum terwijl je geïnspireerd wordt door de prachtigste verhalen, workshops volgt en dansjes waagt bij de silent disco. Ontmoet de makers en geniet van de vertrouwde klassiekers, maar ontdek ook de meest bijzondere combinaties. Voor iedere gin en rum fan is er genoeg te drinken én te doen!

in één van de oudste gebouwen van Den Haag, De Grote Kerk vindt op 18 april het Gin & Rum Festival Den Haag plaats. Een bijzondere locatie waar jij je als een God kan leven in de Gin & Rum hemel.

Ben jij na het proeven van die ene gin of rum helemaal verkocht? Koop dan een G&T of een Rum Based cocktail en verplaats je naar de silent disco. Wil jij nog wat meer kennis vergaren en je eigen cocktail maken? Volg dan één van de Gin of Rum Workshops. Hier leer je alles wat je moet weten om je eigen mix drankje te maken. Natuurlijk mag je hem vervolgens ook zelf opdrinken!

Openingstijden:

Zaterdag 18 april van 15.00 tot 22.00