Verhuur

Midden in de binnenstad van Den Haag ligt de Grote Kerk, een full-time evenementenlocatie en één van de oudste gebouwen van de stad. Het gebouw is een rijksmonument en biedt een unieke ambiance voor uw evenement!

De Grote Kerk heeft ruim 2.200 m2 en is bijzonder geschikt voor concerten, congressen, diners, exposities, beurzen en festivals tot 1.650 personen. Al vanaf 1982 is de Grote Kerk een evenementenlocatie en hebben hier vele evenementen plaatsgevonden.

De Grote Kerk is voorzien van professionele faciliteiten, zoals krachtstroompunten bij de meeste pilaren. Er is een professionele cateringruimte met afzuiginstallatie. In zowel Kerkzaal als Hoogkoor zijn vloerverwarming en luchtverwarming aanwezig die zorgen voor een comfortabele temperatuur. In de Kerkzaal is een invalidetoilet aanwezig. Daarnaast zijn er 15 dames- en herentoiletten. Er zijn 12 hijspunten beschikbaar voor rigging.

Bekijk foto's van evenementen in de kerk.

Wilt u meer informatie of afspraak maken? Neem contact op met ons en we helpen u graag verder! U kunt contact op met ons opnemen via telefoon nummer 070-7370325 / 06-44543733. U kunt ons ook mailen via .