zo 10 mei 2020

Concert 360° Baroque

15:00

Intiem concert in excellente akoestiek! Plaats voor maximaal 240 muziekliefhebbers rondom de musici.

Kies nu voor een wel heel unieke beleving van een concert. U als muziekliefhebber neemt plaats om de musici heen en kunt ze als het ware aanraken. Dus waar u ook zit, het is altijd dichtbij zodat u optimaal kunt genieten van deze eeuwenoude muziek. De locaties zijn met zorg gekozen: historische kerken met een perfecte akoestiek.

U gaat luister naar een complete uitvoering van Vivaldi's Vierjaargetijden waarbij violist Igor Ruhadze zal soleren.

Het prachtige Stabat Mater dat de Italiaanse componiste Boccherini componeerde voor sopraan en strijkkwartet is Olga Zinovieva op het lijf geschreven. U zult tijdens deze concerten een grote interactie ervaren met alle musici.

Musici

Olga Zinovieva, sopraan
Igor Ruhadze, viool
The Bach Orchestra of the Netherlands
o.l.v. Pieter Jan Leusink

Meer informatie en tickets vindt u op de website van Beleef Klassiek.